analiza

Analiza

Hapja e Kinës çon në stabilitetin post Covid pan-global!

Kina shpalli pas tri vitesh hapjen e vendit. Politika e izolimit dhe e mbrojtjes nga Covid 19 e qeverisë kineze kishte kuptim sa kohë që …

Analiza

Koncepti i “Botës ruse” dhe “Botës serbe” si thirrje për konflikte të reja në Ballkan!

Prof. Asoc. Dr. Enver Bytyçi Aleksandër Dugin në një libër, “Çështje të gjeopolitikës – E ardhmja gjeopolitike e Rusisë”, botuar në vitin 1997 ka zhvilluar …

Analiza

SHBA dhe RP e Kinës mund të ruajnë ekuilibrin e paqes në glob

Të enjten e shkuar presidenti amerikan, Joe Biden, dhe presidenti i RP të Kinës, Xi Jinping, zhvilluan një bisedë të gjatë telefonike, prej gati tri …

Analiza

George Soros thjesht bën propagandë!

Enver Bytyçi George Soros në një shkrim të gjatë rreth konfliktit në Ukrainë, fajëson për sulmin rus kundër Kievit në të njëjtën masë edhe Pekinin …

postime te fundit

CONTACT US