partneritet

Partneritet

marrëveshja e bashkëpunimit dhe partneritetit midis ises dhe ire

Me datën 25 shtator 2017 u nënshkrua në Salzburg të Austrisë marrëveshja e bashkëpunimit dhe partneritetit midis Institutit të Rajoneve të Europës me qendër në …

postime te fundit

CONTACT US